Over Betty

Wist je dat de meeste mensen eerst naar deze pagina gaan? Weten wie iemand is en wat die doet.

Natuurlijk wil je wat meer van me weten. Of mijn energie bij je past, of ik goed werk lever en of we dezelfde waarden delen. dezelfde dingen belangrijk vinden.

Misschien herken je dit, over mezelf vertellen moet dat?

Ik ben van nature graag op mezelf, wat huiverige voor overal maar zichtbaar te zijn. Maar weet je wat het is, het gaat om jou! Het gaat om wat ik jou kan leren, waarmee ik jou verder kan helpen. Het gaat erom dat jij je vertrouwt genoeg voelt om contact te maken, een training te volgen of uit te proberen, een coaching afspraak te maken. Want ik weet dat ik je ook echt verder kan helpen! En daarom doe ik WEL wat ik doe.

Omdat ik jou graag wil helpen meer Zichtbaar te Zijn!

En het mooie is, als je merkt dat je iemand echt hebt kunnen begeleiden of iets waardevols hebt kunnen leren, dan geeft dat een enorm vervullend gevoel.

Fijn dat je er bent! Fijn dat jij authentiek contact wilt maken met je werk en passie. Contact met je klanten, cliënten of je publiek. Zodat jij je dienst, product en boodschap kan delen. Zodat jij de juiste mensen aanspreekt, erkenning krijgt en daarmee je inkomen creëert.

Ontelbare uren besteedde ik om Website Design en Marketing uit te zoeken. En nu kan ik het jou leren, maar dan wel veel sneller, effectiever en zonder in een ondoorgrondelijk bos terecht te komen.  En nu ik zover ben is het ook heel leuk geworden! En dat geef ik graag aan je door!

Naast dit werk ben ik Soul Medium bij www.bettybrouwer.com
Ik woon samen met gezin en onze schapendoes in Groningen. Weet je dat 🙂 

Jezelf laten zien, alle content bij elkaar krijgen en op een aansprekende manier presenteren. Dat zijn vele stappen. En dat begint bij het begin. Ik wil je er graag bij ondersteunen, bij Zichtbaar Zijn worden, bij voelbaar contact maken ook al is het online, en ik wil je ondersteunen bij maakbaar aanbod.

Waarom een Training of Traject via Betty?

Weten wat ertoe doet

Als je een website wilt maken en onderhouden heb je met techniek te maken, als ook met logische Structuur in de website. En dan de volgende stap, je inhoud en je  marketing. Ik leer je wat ertoe doet en hoe je dit toepast. Helder, eerlijk, betrokken

Heldere Routes 

Je bent iets aan het leren en onderzoeken, je vind vervolgens een antwoord of krijgt een respons het  verwarrender maakt. Daar hoef jij je bij mij geen zorgen over te maken. Ik leg de dingen stap voor stap uit, met duidelijke naslagwerken.  Dat vind ik belangrijk. 

Zelfstandigheid 

Ik wil je leren je website zelf te maken en onderhouden, zodat jij niet afhankelijk bent van onduidelijke bronnen of op andere manier vastloopt. Ook als iemand anders je website en promotie doet, is het goed te weten wat er gebeurd. 

Je missie inbrengen

Door het voorbeeld en de uitreiking van anderen leren we, ontwikkelen we, transformeren we. Wat fijn dat jij er bent en je de bereidheid hebt je werk te laten zien. Je zichtbaarheid doet ertoe! Ik wil je hier graag bij ondersteunen.

Neem contact met me op

Wil je meer weten, of een keertje kennismaken? Stuur me een bericht of maak meteen een afspraak.