Je Eigen website Design!

Laat mij je website voor je verzorgen

Iemand die met je meedenkt, het technische deel voor je doet,  je wijst op wat je niet kon weten.

Hoe fijn is dat! 

Hoe het begint en hoe het daarna verder gaat

1

Je onderzoekt de mogelijkheden

Een website maken kost je tijd en inspanning. Daar wil je fijne hulp bij, zodat je niet alles zelf hoeft te doen. En zodat iemand meerwaarde toevoegt, met je meedenkt en proactief met ideeën komt. Het is belangrijk dat het klikt en dat je precies weet waar je aan toe bent. Maak gerust een kennismakingafspraak met me. Ik vertel je graag meer.


Daarnaast wijs ik je graag op de cursussen de ik aanbied. Dat geeft je handvatten en ideeën. 

2

Je stelt vast wat je op je website wilt

Als het zover is, dat jouw website gebouwd gaat worden is het tijd om na te denken wat je graag op je website wilt zien en waar. Gelukkig is het systeem waarin ik de website bouw, Wordpress, erg flexibel. Dus je kunt later altijd uitbreiden of veranderen.


We beginnen bij het begin. Hiervoor krijg je toegang tot de website voorbereidende training The Webtree.

3

Samen aan het Werk

Duidelijkheid is voor mij net zo belangrijk als creativiteit, kennis en kunde. Daarom hebben we vooraf goede afspraken gemaakt, heb je me al wat leren kennen en ik jou. Ook heb je een duidelijke offerte. In de offerte staan de werkzaamheden in stappen beschreven. Na iedere stap maken we de balans op en bepaal je of je verder wilt gaan. Zo werkt het voor ons allebeide het fijnst.

4

Publicatie!

Het is zover, je website kan gepubliceerd worden! Wat eerst een idee was, een wens of hard nodig, is een realiteit geworden. De website is nu helemaal van jou geworden, met jouw eigenheid duidelijk zichtbaar, op een voor jou en je publiek, klanten of cliënten duidelijk manier.

Wat je krijgt

1

Een uitstraling van je website de bij jou past.

Kleuren, logo, afbeeldingen zijn elementen die je uitstraling bepalen. Net als de manier waarop een pagina is opgemaakt, je content en je missiestatement. Ik kan je bij al deze onderdelen ondersteunen. Ik geef je aan wat mijn mogelijkheden zijn. Samen bepalen we waar je behoefte ligt en op welke manier we daar vorm aan gaan geven. 

2

Opmaak van je Pagina's

Je pagina's zijn de plek waar de bezoeker zich oriënteert op wie je bent en wat je aanbiedt. Deze kun je op verschillende manier indelen en vormgeven. Ik maak meerdere pagina's voor je op. Ook kan ik speciale pagina's maken bijvoorbeeld  mbt online cursus aanbod, membership, je agenda pagina. 

3

Inlog naar de Website bibliotheek

Je krijgt de inlog naar de bibliotheek. Hier vind je diverse modules die ondersteunend zijn voor meerdere aspecten van je website. Bijvoorbeeld over onderhoud, over SEO, over afbeeldingen en bewerken. Sommige zijn bedoeld ter voorbereiding  om later je website zelf bij te kunnen houden of aan te passen. Je kunt later ook een afspraak met me boeken, dan kijken we er samen naar.

4

Overleg en samenwerking

We hebben vastgestelde contact momenten. Ook delen we een document waarin ik de werkzaamheden vermeld en we elkaar tussentijds vragen kunnen stellen. Vanuit mijn ervaring en kennis, als ook mijn afstemming zet ik datgene in waarvan ik merk dat het bij je kan passen. Soms daag ik je een beetje uit om na te denken over een aantal elementen die nieuw voor je zijn. Ik hou van overleg, ik vind het een fijn idee dat je samen verder kan komen dan je soms van tevoren wist.  

Goed om te weten

Ik maak websites in afstemming met jou. Een goed contact vind ik fijn en belangrijk. Het moet ook klikken. Daarom kun je met mij een kennismaking inplannen door me hieronder een bericht te sturen. Dan kijken en voelen we samen of het past. Vervolgens ontvang je een uitgebreide offerte. De werkzaamheden en onze contactmogelijkheden staan hier duidelijk in beschreven. 

Enkele voorbeelden van websites die ik heb gemaakt*:

www.particolaretrainingen.nl

www.fotocursusoplocatie.nl

www.sacredspirit.work

www.deontwikkeling.com


websites waaraan ik heb meegewerkt*:

www.praktijkvoorinnerlijkleiderschap.nl

www.natuurencoaching.com

En eigen websites*:

www.zichtbaar-zijn.nl

www.bettybrouwer.nl


* Websites zijn dynamisch. Mogelijk zijn ze op het moment dat jij kijkt veranderd.

Neem contact met me op

Wil je meer weten, of een keertje kennismaken? Stuur me een bericht of maak meteen een afspraak.

Vaak gestelde vragen

Doe je ook de vormgeving?

Dat doe ik zeker. Dat vind ik zelfs heel fijn om te doen. Kijk bijvoorbeeld eens bij www.particolaretraining.nl of www.fotocursusoplocatie.nl

Heb je zelf iemand waarmee je graag werkt? Dan is dat geen enkel probleem. Je kunt je vormgeving aanleveren of ik ga met degene die je vormgeving doet in overleg. 

Doe je ook de SEO?

Ik doe een aantal basisinstellingen. Verder krijg je  toegang tot de 'vindbaarheid Training'. Hierin vind je tips en informatie waarmee jij je vindbaarheid optimaal kunt regelen. Ook stel ik een plugin voor je in, die hierin meehelpt ( yoast ) Hiermee heb jij je SEO prima voor elkaar. Een SEO specialist ben ik niet. Dat is echt een vak apart.

Doe je ook het onderhoud?

Als de website klaar is, is deze van jou. Als je de basistraining hebt gevolgd kun je met gemak zelf je onderhoud doen. Ook krijg je van mij diverse bronnen om navraag te doen als je iets specifieks zoekt. 

Ik heb binnen een week een website nodig. Kan dat?

Daar kan ik duidelijk over zijn. Nee dat kan niet. Een website maken is een proces die we samen aangaan. Om je een indicatie te geven: ga uit van 2 tot 3 maanden. Als je al heel helder hebt wat je wilt en hoe je het wilt kan dat sneller. 

En wat als ik op gegeven moment niet meer verder wil met je?

Dat is natuurlijk heel vervelend, want dan is er vast iets aan de hand. Ik hoop dat we dat samen op hebben kunnen lossen. Maar het kan natuurlijk voorkomen, dat er iets is waardoor je niet verder kunt of wil. Ik wil graag dat we beide tevreden zijn. Daarom maak ik de website in een bepaalde volgorde. Ieder onderdeel staat op zich. Na ieder deel doe je een betaling en gaan we daarna verder. Zo voelt het voor mij ook beter.

Wat zijn de kosten?

De kosten hangen af van wat je wensen zijn. Ik doe geen snel productie werk. Daar is mijn prijs op afgestemd. Deze begint bij 900,- incl btw. Daar heb je al een volwaardige op jou afgestemde website voor.

Neem contact met me op

Wil je meer weten, of een keertje kennismaken? Stuur me een bericht of maak meteen een afspraak.