Coaching

Je kunt voor coaching met mij verschillende doelen hebben: Aan de slag met je website of de diepte in met inhoud, aanbod en missie.

Aan de slag met je website

Misschien wil je iets wijzigen aan je website, of kom je ergens niet uit. Daar kunnen we ook samen naar kijken! Maak een afspraak met me via het contact formulier onder aan deze pagina. Tijdens je afspraak ga ik meteen aan de slag, of we nemen wat tijd om te onderzoeken wat nodig is. Dat hangt af van je vraag. Deze kun je vooraf stellen via het contact formulier. 

Onderzoeken van inhoud, aanbod en missie

Je bent coach, therapeut, bewuste ondernemer. Of je bent een visionair en pionier die nieuwe ideeën in wil neerzetten en  brengen. Je staat voor een transformatie van je bedrijf, je persoonlijk leven, je perspectief op de werkelijkheid. Je zoekt naar de juiste stroomlijning, dat je het gevoel hebt dat het klopt, voor jou en voor de mooie mensen die jou zoeken om hun authenticiteit te versterken. 

Je wilt steun en inzicht in het proces waar je bent of je hebt voor ogen wat je wilt bieden maar nog niet helder hoe je dit in de vorm kan brengen of Je voelt dat het vlakbij is, maar krijgt er niet niet voldoende helderheid over. Over wat bij jou past en wat bij jouw klanten of cliënten past, zodat jullie een match kunnen maken die voor beide goed en vruchtbaar is. Onzekerheid, niet helemaal weten wat de mogelijkheden zijn of hoe het bij het publiek overkomt. Je wilt het online contact precies treffen, op een manier die eigen is. Dat de inhoud klopt bij wie je bent en wat je kan geven.

Samen kunnen we op onderzoek gaan. Ik kan je coach en sparringpartner zijn, zodat je werk kunt maken van wat nauw op je hart ligt.

Werk maken van wat op je hart ligt kunnen we samen doen! 

Zichtbaar maken door je werk te laten zien.

Voelbaar aanwezig door te creëren met  en vanuit wat betekenisvol op je hart ligt

Maakbaar doordat je hetgeen wat zichtbaar en voelbaar is kunt vormgeven met dat wat het precies raakt. Dat doe je in een zorgvuldig en aandachtig proces met ruimte voor wie je bent en wat je wilt brengen.

Ik kan je coach en sparringpartner zijn. Iemand die weet wat je beweegt en tegelijkertijd er fris instaat. Neutraal, maar ook duidelijk en zeker betrokken.

Waarover kunnen we het hebben?

Voor een coaching afspraak ligt de focus bij je werk. Maar het kan ook dat dit levens thema's van je aanraakt. Met beide kun je met mij samenwerken. Een aantal onderwerpen kunnen zijn: Je missie, Je publiek, wat past bij jou, Je verhaal, Je focus, Productiviteit & Time management, Product ontwikkeling, Branding, Wat je beweegt, Wat je tegenhoudt


Energetisch samenwerk

.Binnenkort studeer ik af als energetisch therapeut bij Caduceus te Lieveren. Als dit aansprekend voor je. Kijk dan op mijn andere website of stuur me een bericht. Voor alle duidelijkheid, ongevraagd stem ik mij niet op deze, therapeutische en mediamieke, manier af.

Neem contact met me op

Wil je meer weten, of een keertje kennismaken? Stuur me een bericht of maak meteen een afspraak.