WordPress Training 

Maak je Website!

Bouw en onderhoud je eigen website
3 Modules | 3 weken | Heldere Uitleg |

Je eigen online omgeving | Zoom Meetings 

Inschrijving voor deze training kan tot 7 maart 2021

Onmiddellijk toegang tot de voorbereiding in je online omgeving. 

06
Dagen
10
uur
20
Minuten
35
Seconden

Wordt het tijd voor je EIGEN website? Of heb je deze al, maar wil je er meer mee kunnen? 

Je wilt weten hoe de techniek werkt op zo’n manier dat het duidelijk, helder en haalbaar is. En je wilt je website zelf kunnen onderhouden, bijstellen en veranderen.

Welkom!  Mijn naam is Betty en ik geef deze training. Ik zocht een systeem waarmee ik mijn website kon maken. Ik probeerde vele systemen uit om uiteindelijk bij WordPress uit te komen. Dit website systeem is namelijk het meest flexibel. De nadelen van andere systemen kunnen onverwachte kosten zijn of je inhoud kwijt raken als je besluit naar elders over te stappen. Dat is niet het geval met WordPress. De website is en blijft van jou, je bent zelfstandig en vrij in wat je op je website zet, waarom en hoe.  Meer dan 30% van alle websites is gemaakt in WordPress. Ik leer je hoe je dit doet!

WordPress Training

Maak je website

Leer hoe jij je website kunt maken. Zelfs als je voor het eerst start.
 Duidelijk, helder, met humor en een prettige afstemming.


Een online training, persoonlijke coaching en Zoom meetings.

Schrijf je nu in voor de online WordPress Training!


Dit is wat je krijgt als je NU meedoet

Na deze training weet je hoe WordPress werkt en kun je je eigen website maken.

Of je hebt deze zelfs al klaar voor publicatie!

Duidelijke uitleg

In je eigen online omgeving en in de Zoom meetings wordt je stap voor stap helder en overzichtelijk uitgelegd wat de technieken en mogelijkheden zijn. Na iedere les zijn er huiswerkopdrachten. Iedere week kun je een quiz doen om te kijken hoe ver je bent. 

Zelfstandig en prettig aan de slag!

Betty kan heel aansprekend de dingen aan je uitleggen. Zij weet waar je tegenaan kan lopen. Door haar uitleg sla je geen stap over. Je vindt alle informatie die je nodig hebt in je online omgeving. Je kunt deze training ook prima in je eigen tijd volgen, als dat je beter past.

Jouw specifieke vragen doen mee

In de live Zoom meetings kun jij je eigen vragen stellen. Daarnaast krijg je ook extra tips en informatie. Bij de EXTRA en VIP pakketten hoort ook  een besloten facebook groep waar Betty tijdens de cursus regelmatig extra vragen beantwoordt. 

Blijvend toegang tot je informatie

De WordPress Training blijft beschikbaar voor je, ook als de cursus is afgelopen. De live Zoom meetings worden opgenomen en blijven tot aan het einde van de cursus beschikbaar. 

Dit is hoe Nynke de WordPress Training heeft ervaren

Een website maken is niet zomaar iets. Dat wil je doen met degene waar je het meeste vertrouwen in kan hebben. Lees hier hoe Nynke de training heeft ervaren 

Nynke  van der Hoek

Nynke: Ik ben helemaal over de aarzeling heen. Inmiddels heb ik 2 websites gemaakt.

www.socialeverandering.nu 

www.energetischebegeleiding.nl


Ik heb deelgenomen aan de Cursus WordPress. De cursus bracht me meer dan ik had verwacht. Jaren heb ik tegen het werken met WordPress aangehikt omdat een eerdere poging mislukte. Ik ging er vanuit dat ik niets met het programma aankon, maar kon er op een gegeven moment niet meer onderuit. Door deze cursus ben ik helemaal over die aarzeling heen en durf ik ook te experimenteren. Inmiddels heb ik twee websites gemaakt in WordPress waar ik tevreden over ben.


Betty weet heel goed de vertaling te maken van technisch jargon naar begrijpelijk Nederlands, zodat functies duidelijk worden. Ze maakt helder onderscheid tussen wat je echt nodig hebt, wat niet en wat behulpzaam wordt als je wat meer ervaring hebt met WordPress. Ik raad het regelmatig anderen aan.

Een overzicht van de opbouw van de training

Iedere week een module om te bestuderen.

1

Module 1: De Start

Beginnen bij het begin. Hoe verberg jij je website, terwijl je werkt. Hoe ziet de achterkant van de website eruit en wat kan daar. Ook besteden we meteen aandacht aan het maken van je menu, pagina's en je blog!

2

Module 2: WordPress opties

In deze module leg ik uit wat de opties zijn van WordPress en hoe je daar mee kunt werken.  Zo komt o.a. aan de orde de contactpagina, hoe pas je een thema aan, afbeeldingen vinden en plaatsen en veel meer.

3

Module 3: Finishing touches

Je website beveiligen, gevonden worden in Google, delen op sociale media en veel meer.  Je website heeft nu echt gestalte gekregen. Wil je deze verhuizen? Ook dat wordt uitgelegd!

Bonus

Jazeker, er zijn superfijne bonussen!

De training bied jou de basis. Van daaruit kun je verder  groeien met je website.

En er is meer! Onderstaande bonussen krijg je gratis bij de pilot versie van deze WordPress Training. 

Bonus 1
The WebTree

De inhoud en vormgeving.

Meteen beschikbaar

 In deze cursus kom je alle voorbereidingen tegen die nodig zijn om je website in te vullen. O.a. waar vind je verschillende fonts, kleuren, afbeeldingen, als ook wat maakt jouw website aansprekend voor je bezoeker. Heel veel dingen waarvan je denkt, oh ja, natuurlijk, zo wil ik het!


Deze cursus is meteen beschikbaar.

Bonus 2
Het perfecte plaatje

Afbeeldingen op je website

In deze cursus leer je waar je allemaal rekening mee moet houden als het om je afbeeldingen gaat. Afbeeldingen op je website zijn belangrijk om iets uit te leggen en voor de sfeer. We bespreken auteursrechten, waar je afbeeldingen kunt vinden en hoe jij ze het beste kunt gebruiken, hoe je afbeeldingen kunt bewerken en zo meer.


Deze cursus is beschikbaar in week 2


Bonus 3
Beter Zichtbaar 
Gevonden worden in Google

 In deze cursus leggen we de aandacht op hoe je website gevonden wordt in Google. Wat leert wat de achterliggende principes en wat kun jij op je website kunt doen om je zichtbaarheid in de zoekresultaten te vergroten. Je vindt in deze cursus alle basisprincipes die je meteen kunt toepassen!


Deze cursus is beschikbaar in de derde week van de training

Over je trainer,
Betty Brouwer

Betty wilde haar kennis en ervaring op haar website delen en probeerde daarom verschillende systemen uit.  Ze leerde WordPress kennen, een opensource systeem met oneindig veel mogelijkheden voor zowel starters als professionals. 


Met WordPress  kun je een volwaardige website maken die ook klaar is voor toekomstige groei. Meer dan 30% van alle websites wordt hierin gemaakt. Alleen.....je moet wel weten waar te beginnen en je weg vinden in de terminologie en mogelijkheden.  Betty weet maar al te goed waar je mogelijk vast zou kunnen lopen en hoe je dat kunt voorkomen. 


Ze heeft inmiddels vele cursussen en trainingen gegeven alsook websites gemaakt voor en met coaches, therapeuten, trainers en sociaal bewuste ondernemers.

Plezier in je website en het goed doen

WordPress moet je leren. Je moet er ook wat moeite voor doen. Je kunt het vergelijken met autorijden. Daar moet je ook mee oefenen. Maar wat scheelt het als je een fijne instructeur hebt! Iemand die je niet zenuwachtig maakt, maar je op je gemak stelt. Die rustig duidelijk maakt wat er toe doet, in de juiste volgorde. En waar jij je vragen aan kunt stellen waardoor het steeds leuker gaat worden. Kijk, dat is nou Betty! 

In deze WordPress Training krijg je van begin af aan uitleg wat belangrijk is, welke instellingen je moet doen, waar je om moet denken en wat de mogelijkheden zijn.  Betty gaat je op een prettige en doeltreffende manier leren je website te maken!

Extra

Extra Zoom meetings

 + certificaat

157incl 

257

20 plaatsen beschikbaar

 • Online cursus omgeving. Blijvende toegang
 • Wekelijkse live Zoom Meetings*
 • wekelijks fun quizzen en huiswerk opdrachten 
 • Duidelijke uitleg en video demonstaties

+

 • Extra Live Zoom Meetings op een avond*
 • Certificaat 
De Basis

Alle wat van belang is om de basis te kennen van je WordPress website 

97incl

197

 • Online cursus omgeving. Blijvende toegang.
 • Wekelijkse live Zoom Meetings*
 • wekelijks fun quizzen en huiswerk opdrachten
 • Duidelijke uitleg en video demonstaties
VIP

Alles van basis & extra

+ 100 minuten Persoonlijke coaching

257incl

357

4 plaatsen beschikbaar

 • Online cursus omgeving. Blijvende toegang
 • Wekelijkse live Zoom Meetings*
 • wekelijks fun quizzen en huiswerk opdrachten
 • Duidelijke uitleg en video demonstaties

+

 • Extra Live Zoom Meetings op een avond*
 • Certificaat

+

 •  100 minuten persoonlijke coaching
Basic

Simple, fast and effective flexible move

89.99

/mo

 • Working time 24/7 all days
 • Free Tea & Coffee
 • Max 15 team members
 • Superfast wifi
 • Free Kitchen
private

Simple, fast and effective flexible move

289.99

/mo

 • Working time 24/7 all days
 • Free Tea & Coffee
 • Max 15 team members
 • Superfast wifi
 • Free Kitchen

* De Zoom Meetings

De Zoom Meetings zijn op de vrijdagochtend vanaf half 10. Ze duren ongeveer  2 uur, dat is mede afhankelijk van de vragen die gesteld worden. Alle informatie vind je ook in de online omgeving. Wel leer je extra door herhaling van de belangrijke zaken, de tips en de vragen tijdens de Zoom meetings.  Gezellig ook! Er is een replay beschikbaar tot einde van de cursus. Data: 11, 18, 25 mrt.

Voor de Zoom Meetings van de EXTRA en VIP versie in de avond geldt eigenlijk hetzelfde.  Deze vinden plaats op de donderdagavond vanaf 19:00 tot 21:00. We herhalen hier minder, maar duiken de vragen in. Er is een replay beschikbaar tot einde van de Training. Je kunt tevens meedoen met de vrijdagochtend Zoom Meeting. Data: 10, 17, 24 mrt

* Het Certificaat

Een certificaat is te behalen als alle wekelijkse quizzen zijn gedaan en de vragen voldoende beantwoord. En aan het einde van de cursus is er een open vraag examen. Het is optioneel om een certificaat te behalen. Aan het begin van de Traning krijgen de deelnemers van de EXTRA en de VIP versie hiervoor een uitnodiging

* Over je deelname

Superleuk dat je meedoet! Eindelijk je website voor elkaar. 

Er zijn geen echt voorwaarden om mee te doen. Je hebt tijd nodig om te oefenen, dat wel.

En ik heb enkele regels en aanbevelingen. Gebaseerd op vele jaren cursus geven, en op mijn eigen ervaringen wil ik je vast wat meegeven. 

Hier zijn ze vast. 

1. Er zijn duizend en 1 mogelijkheden. Hou je aan de instructies in de training. Je kunt later nog zoveel uitbreiden als je wilt. Dat komt!

2. Rome is niet in 1 nacht gebouwd, je website ook niet. Alles begint bij je start!

3. Vragen voor de Zoom Meetings kunnen vooraf worden ingeleverd. Live op de Zoom Meetings kan ook. Ervan uitgaande dat jij vooraf jij je huiswerk hebt kunnen maken. Als dat niet is gelukt doe je gewoon mee. Waarschijnlijk wordt je vraag als vanzelf beantwoord!

5. Je trainer weet veel, maar niet alles. 

* Je website laten maken

Wil jij je website laten maken? Dat kan. Als jij de cursus volgt weet je wat je wilt, wat mogelijk is en je kunt je eigen website onderhouden. Iemand die mee kijkt, proactief meedenkt en je website bouwt kan heel erg fijn zijn.

Neem contact op voor de mogelijkheden , kijk op website design, of maak vast een kennismakingsafspraak.  

Je inschrijving kan tot uiterlijk 7 maart 2021

06
Dagen
10
Uren
20
Minuten
34
Seconden

14-Dagen geld terug garantie

Je toeleggen op een cursus of training vraagt om een commitment. Die geef je niet zo maar. Dan wil je weten dat het voor je klopt. Als jij je huiswerk doet en toch blijkt deze Training niet passend bij jou...…dan bied ik je 14 dagen geld terug garantie*. 


* Deze periode gaat op zijn vroegst een week voordat de Training begint in. 

FAQ

Ik ben helemaal niet technisch?

Voor wie is dit niet de geschikte cursus?

Zijn er extra kosten voor de techniek? 

Ik heb al een website, heeft het dan zin om mee te doen?

Hoeveel tijdsinvestering is met deze training gemoeit? 

Je werkt mee aan de website van een stichting of vereniging. Is dit dan geschikt?

Ik heb nog geen teksten voor de website. Is het dan wel handig om mee te doen?

Kan ik in termijnen betalen? 

Ik wil mijn website later pas 

En hierna? 

Extra

Extra Zoom meetings

 + certificaat

157incl 

257

20 plaatsen beschikbaar

 • Online cursus omgeving. Blijvende toegang
 • Wekelijkse live Zoom Meetings*
 • wekelijks fun quizzen en huiswerk opdrachten 
 • Duidelijke uitleg en video demonstaties

+

 • Extra Zoom Meetings op een avond*
 • Certificaat 
De Basis

Alle wat van belang is om de basis te kennen van je WordPress website 

97incl

197

 • Online cursus omgeving. Blijvende toegang.
 • Wekelijkse live Zoom Meetings*
 • wekelijks fun quizzen en huiswerk opdrachten
 • Duidelijke uitleg en video demonstaties
VIP

Alles van basis & extra

+ 100 minuten Persoonlijke coaching

257incl

357

4 plaatsen beschikbaar

 • Online cursus omgeving. Blijvende toegang
 • Wekelijkse live Zoom Meetings*
 • wekelijks fun quizzen en huiswerk opdrachten
 • Duidelijke uitleg en video demonstaties

+

 • Extra Zoom Meetings op een avond*
 • Certificaat

+

 •  100 minuten persoonlijke coaching
Basic

Simple, fast and effective flexible move

89.99

/mo

 • Working time 24/7 all days
 • Free Tea & Coffee
 • Max 15 team members
 • Superfast wifi
 • Free Kitchen
private

Simple, fast and effective flexible move

289.99

/mo

 • Working time 24/7 all days
 • Free Tea & Coffee
 • Max 15 team members
 • Superfast wifi
 • Free Kitchen

He mooi mens,

Het kan een heel gepuzzel zijn om je werk online te laten zien met je eigen website. Ik help coaches, therapeuten, trainers en sociaal bewuste ondernemers met hun website.  Ik wil je helpen om het werk wat zo na aan je hart ligt online te presenteren.


Jouw  werk zichtbaar en vindbaar! Daar wordt onze wereld beter van!


Fijn om je te ontmoeten!

Betty